Online Forløb

Online Forløb

I min online forløb har vi fokus på dig, fokus på dine udfordringer og dit liv. Vi har fokus på dine mønstre omkring din sundhed, herunder kost og motion, men i høj grad også mentalt. Årsagen til overvægt findes sjældent kosten, men i hvad kosten gør for dig og hvad du bruger din kost til. Sådanne mønstre kigger vi på og ændrer, så du kan få et afslappet forhold til både din krop, din kost og din vægt.

Det kan også være du simpelthen bare har hygget for meget og har svært ved at få vendt bøtten, så tager vi den derfra.

Alt i alt tilrettelægger vi forløbet så det passer til dig og dine udfordringer! For nogle vil du være kalorietælling, andre intuitiv spisning, andre igen fra madstress til madro. Vi er alle forskellige og har forskellige historier og dem tager jeg højde for i mine forløb

Ens for alle:

✔️ Afklarende samtale, hvor vi ser om vi har kemi, kan jeg hjælpe dig, vi lægger en plan for dig. I bund og grund alt det grundlæggende. Denne samtale er gratis og uforpligtende.

✔️ Adgang til app, her er mulighederne mange. Opskriftsamlinger vil ligge her, dine målinger indtastes her. Dine mål vil være her. Vores kommunikation, via chat og video er her. I bund og grund er det her det vi har forløbet kørende.

✔️ Opskriftsamlingerne vil ligge her.

✔️ Sparring og kommunikation i forhold til dine behov

✔️ 25% på mine 1:1 samtaler