Æggesalat med avocado

af Lene Clausen
Æggesalat med avocado

Æggesalat med avocado, yummi! Det smager simpelthen så fuglene synger. Den har en lækker cremet konsistens og så er den pivsund.

Hvis du spiser efter Sense principperne er æggesalat med avocado den helt perfekte frokost. Spis den på et stykke rugbrød og med lidt grønt ved siden af, så er du good to go. Du kan også lave en lækker salat og toppe den med æggesalat med avocado. Der er mange muligheder. Du kan også variere den i det uendelige, tilsæt grøntsager, eksempelvis tomat og friske grønne asparges skæret i små stykker. I denne variant er der en smule sennep i, den kan du udelade og i stedet drysse lidt karry i. Eller helt undlade de lidt stærke smagsgivere og blot smage til med salt og peber. Det er helt op til dig hvordan du foretrækker æggesalat med avocado. Opskriften du får her er med en smule sennep, bare lige for at pifte den lidt op. Og ja, så har jeg jo også krydret den med mit højtelskede chilisalt, den skulle du altså prøve at lave, den smager fantastisk på stort set alt! Intet mindre, jeg siger det bare!

Æggesalat med avocado

Selve opskriften er nem og lige til at gå til. Det er bare vigtigt du sørger for at koge æggene i god tid, inden du skal lave æggesalaten, da de skal være helt kolde. Tænker, at lun æggesalat med avocado bliver lidt vammelt, men det er selvfølgelig en smagssag. Når jeg laver den, laver jeg den lige inden den skal spises, simpelthen fordi avocadoer bliver brune hvis de står for længe. Dog kan du med fordel putte lidt citron i, det gør, at avocadoen beholder den grønne farve længere. Citron smager også fint i æggesalat med avocado, men så ville jeg holde mig til modellen uden sennep, men igen er det en smagssag. Prøv dig frem og se hvad du synes. Jeg håber i hvert fald, du har fået lyst til at prøve opskriften.

Æggesalat med avocado

Æggesalat med avocado

Æggesalat med avocado, yummi! Det smager simpelthen så fuglene synger. Den har en lækker cremet konsistens og så er den pivsund. Hvis… Alle Opskrifter Æggesalat med avocado European Udskriv
Serveringer: 1 person Forberedelse:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

1 hårdkogt æg

1/2 stor avocado (eller en hel lille avocado)

1 spsk hytteost

2 tsk rødløg

1/2 tsk dijon sennep

Chilisalt (eller alm salt)

Peber

Sådan gør du

Kog ægget 8-9 min afhængig af størrelsen, sørg i hvert fald for at det er hårdkogt. Hold det under den kolde hane og lad det blive helt koldt. Mos avocadoen med en gaffel og tilsæt hytteosten. Hak rødløget og kom det op i skålen med avocado og hytteost. Tilsæt herefter sennep og rør godt rundt. Hak ægget i fine stykker, men ikke helt til mos. Tilsæt ægget til resten og rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.

Æggesalat og avocado og Sense:

1 HF3

3 spsk fedt

 

0 Kommentarer
0

Måske dette er noget for dig?

Skriv kommentar

gtag('config', 'UA-118473619-1');