Brødstænger med italiensk skinke og parmesan

af Lene Clausen
Brødstænger med italiensk skinke og parmesan

Så er der snacks på programmet, de lækreste brødstænger med italiensk skinke og parmesan. De er så dejlig nemme at have med at gøre, at du kan tage ungerne med i køkkenet og lur mig om ikke de vil elske at dyppe dem i lidt ketchup efterfølgende. Sådan er det i hvert fald herhjemme 🙂

Varmen  og sommeren er for alvor tilbage igen og jeg sukker efter ferie, men der er lige små 3 uger endnu, før det bliver min tur. Men så er der også dømt ferie i næsten 4 uger, de 2 af dem i Spanien. Men egentlig er det ok, at vente lidt med ferie, der er en helt anden stemning på mit arbejde og den stemning kan jeg faktisk rigtig godt lide, også selvom det ikke er mig der går på ferie, men derimod ønsker god ferie til mine kolleger.

Det der er lidt hårdt er, at tage afsted om morgenen og efterlade mine piger herhjemme, alene. Tror Liva, i sær, keder sig lidt og skal have tiden til at gå. Hun er meget glad for at spille Sims 4, hvis du kender det? Men det bliver i hvert fald spillet en del. Og så er der heldigvis også veninderne. Lærke derimod, hun er ikke så meget hjemme, hun hygger med veninderne og fester, nu også i hverdagene – gjorde vi andre vist også da vi var helt unge 🙂

Brødstænger med italiensk skinke og parmesan

De her brødstænger er så dejlig nemme. Du tager simpelthen en skive groft toastbrød, eller andet brød, skærer det ud i stænger, vikler skinke omkring og ind i ovnen med dem i ca 10 min, når de kommer ud drysser du med revet parmesan, kan også gøres inden de kommer i ovnen. Men det er sådan set det, så er der snacks! Du kan servere en god ketchup til, det smager bestemt rigtig godt. Prøv dem, siger jeg bare 🙂

½ HF3

1 HF4

½ spsk fedt

Følg lovelymess.dk på Facebook, Instagram eller Pinterest

 

Brødstænger med italiensk skinke og parmesan

Brødstænger med italiensk skinke og parmesan

Brødstænger med italiensk skinke og parmesan

Så er der snacks på programmet, de lækreste brødstænger med italiensk skinke og parmesan. De er så dejlig nemme at have med… Snacks Brødstænger med italiensk skinke og parmesan European Udskriv
Serveringer: 12 stk Forberedelse: Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

2 skiver groft toastbrød (andet brød er også helt fint)

6 skiver italiensk skinke

1 spsk revet parmesan

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175 gr. Tag en bageplade frem og læg bagepapir på.

Skær brødene ud i stænger. En skive toastbrød giver 6 brødstænger. Skær skinken over på langs, så du har 12 tynde skiver og vikl dem om brødstængerne. Læg dem på bagepladen. Du kan vælge om du vil drysse revet parmesan ud over nu eller vente til de er kommet ud af ovnen. Jeg dryssede over efter de havde været i ovnen. Ind i ovnen med brødstængerne i ca 10 min. Så er de klar, dejlig sprøde og salte. Velbekomme 🙂

0 Kommentarer
3

Måske dette er noget for dig?

Skriv kommentar

gtag('config', 'UA-118473619-1');