Butterdejssnegle med feta dip og serrano skinke

I dag får du opskriften på lækre butterdejssnegle med feta dip og Serrano skinke. De her små hapsere er rigtig gode i madpakken, på tapasbordet eller til en skøn brunch.

Jeg har to forskellige feta dips på bloggen og om du vil bruge den ene eller den anden er helt op til dig. Den ene er med hvidløg og ovnbagt peberfrugt. Den anden er med hvidløg og soltørrede tomater, begge er rigtig gode i butterdejssnegle med feta dip og serrano skinke. Sneglene på billedet er lavet med feta dip med hvidløg og soltørrede tomater, men kun af den simple grund, at det var den jeg havde stående i køleskabet.

Liva fylder 13 år på onsdag og i den anledning var hun og Lærke inde og se “Guldtuben” i går. Til jer der ikke ved hvad det er, så er det et awardshow, hvor youtube stjernerne vinder forskellige priser. Det er blevet en stor begivenhed de seneste år, og fylder Royal Arena. Nå, men det har Liva fået billetter til af Lærke og jeg, selvom det er lidt på forhånd.

Da de er derinde går brandalarmen, godt nok mere eller mindre falsk alarm, noget med nogle popcorn der var gået ild i. Men det skal tages jo seriøst, indtil de har fået overblikket over hvad der lige sker. Så hele arenaen blev evakueret midt i showet. Jeg sad og fulgte med herhjemme, men det var slet ikke gået op for mig, at det var en alarm jeg kunne høre i baggrunden, troede det var en del af showet. Lige indtil Lærke ringer og spørger om jeg er bange? Bange? Nææææh, det er jeg jo ikke. De får også lov at komme ind igen 5 min efter. Både Lærke og Liva nåede faktisk at blive bange derinde, de anede jo ikke hvad der skete, men heldigvis var det ikke andet end en omgang brændte popcorn 🙂

Butterdejssnegle med feta dip og serrano skinke

Når jeg laver de her butterdejssnegle, så placerer jeg dem i en muffinform, simpelthen for, at enden ikke skal rulle ud, men blive inde om sneglen. Jeg har en form med plads til 6 muffins, det er den helt almindelige størrelse. Så har jeg en med plads til 12 muffins, vel også kaldet minimuffins. Det er den form jeg bruger her, da butterdejssneglene er små, ca 4 cm i diameter.

Men jeg håber du har fået lyst til at lave disse små lækre hapsere.

Butterdejssnegle med feta dip og serrano skinke og Sense:

1/4 HF 3

½ HF 4

½ fedt

Følg lovelymess.dk på Facebook, Instagram eller Pinterest

 

Butterdejssnegle med feta dip og serrano skinke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *