Cremet sennepssauce med timian og hvidløg

af Lene Clausen
Cremet sennepssauce med timian og hvidløg

I dag får du opskriften på den lækreste cremede sennepssauce med timian og hvidløg. Jeg ved jeg kommer til at rose den til skyerne, men den er virkelig også seriøst god.

Den passer rigtig godt til lyst kød og fisk. Da vi fik den forleden var det til laksespyd med citron og timian og asparges med citron og parmesan, hertil nye danske kartofler. Det er rigtig dansk sommermad, hvis du spørger mig, det eneste der lige manglede var jordbær med fløde til dessert.

Apropos jordbær med fløde, det er sådan jeg bedst kan lide dem, altså også lige med sukker på. Ved jo godt det er en frygtelig kaloriebombe, men bare en gang i mellem. Synes det bliver noget tyndt pjask, hvis det er med mælk på. Jeg har så fundet vanillecreme, det kan også godt gå an, men stadig, en sommeraften med grill, skal det være danske jordbær med fløde. Hvordan foretrækker du dine jordbær om sommeren? Det hører jeg gerne i kommentarfeltet 🙂

Cremet sennepssauce med timian og hvidløg

Det er verdens nemmeste sauce, måske lige bortset fra smørsauce, men ellers. Og som jeg skrev højere oppe, smager den virkelig seriøst godt. Og ja, det er fløde og smør, men til gengæld er det ikke en sauce man drukner sine kartofler i, da det er en kraftig sauce, så bare lige en smule. Spiser du efter Sense principperne, tæller den rent fedt og det må du jo få 3 spsk af pr. måltid. Vil du have mere, kan du spare op i løbet af dagen, men for mig er de 3 spsk ganske fint.

Hvordan laver du så denne her helt igennem fantastiske sauce?!?! Det skal jeg fortælle dig, husk jeg sagde det var nemt! Du smelter smørret, presser hvidløget ned i smørret og tilsætter fløde sennep og timian og til sidst smager du til med salt og peber. Thats it! Jeg håber du falder lige så meget for denne sauce som jeg har gjort 🙂

Cremet sennepssauce med timian og hvidløg og Sense

3 spsk fedt

Cremet sennepssauce med timian og hvidløg

Cremet sennepssauce med timian og hvidløg

I dag får du opskriften på den lækreste cremede sennepssauce med timian og hvidløg. Jeg ved jeg kommer til at rose den… Alle Opskrifter Cremet sennepssauce med timian og hvidløg European Udskriv
Serveringer: 4 personer Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

3 spsk smør

2,5 dl piskefløde

1 fed hvidløg

1 tsk dijonsennep

1 spsk frisk eller tørret timian

Salt og peber

Sådan gør du

Smelt smørret ved middelhøj varme i en lille gryde. Pres hvidløget op i smørret. Tilsæt de resterende ingredienser og lad saucen koge lidt ind, ca 5-7 min. Smag til med salt og peber.

Servér til lyst kød eller fisk.

0 Kommentarer
3

Skriv kommentar

gtag('config', 'UA-118473619-1');