Crunch wraps med hakket oksekød, spinat, ost og koriander

af Lene Clausen
Crunch wraps med hakket oksekød, spinat, ost og koriander

Uha, lækre crunch wraps med hakket oksekød, spinat, ost og koriander. De bliver virkelig saftige og lækre. en slags kloning mellem en burger og en tortilla.

Med hensyn til tortilla, har jeg fundet de bedste i Netto, efter min mening i hvertfald. De hedder rugtortilla og er fulde af god smag og så er de nøglehulsmærket. Prøv dem, hvis du ikke allerede har.

Jeg glæder mig som et lille barn i øjeblikket. Om halvanden uge rejser jeg til Spanien. Det er en ting, men jeg skal besøge det verdensberømte foodmarket La Boquera i Barcelona. Det er det vildeste for sådan en som mig. Du kan købe alverdens lækre og mindre lækre madvarer, frisk kød og fisk. Der er små caféer, eller barer, som de kaldes, da de fleste af dem, blot er en bardisk. Men bag disse bardiske fremtrylles fantastiske retter, alt sammen af friske råvarer fra markedet. Mon ikke jeg efterfølgende laver en anmeldelse af markedet her på bloggen, det er i hvert fald min plan.

Crunch wraps med hakket oksekød, spinat, ost og koriander

Crunch wraps kan du fylde med lige det du har lyst til, faktisk en udmærket måde, at få tømt lidt ud i grøntsagskuffen på. Men har det altså lige opskriften med oksekød, spinat, ost og koriander.

Opskriften her er på 4 crunch wraps, men du skal bruge 5 tortillaer. Den sidste laver du mindre tortillaer ud af, ca 7-8 cm i diameter, passer meget godt med at du kan få 4 af de små ud af en tortilla. Det du skal med dem er, at lægge dem oven på fyldet, når du har lagt det på midten af den store tortilla og så folder du siderne op omkring fyldet og den lille tortilla. Så falder fyldet ikke ud når du vender den om.

Fyldet laver du på følgende måde. Steg oksekødet på panden, kom hakket spinat og koriander på og steg videre. Tilsæt krydderierne. Tag panden af varmen og tilsæt revet ost, bland godt rundt. Thats it. Kom ca 3 spsk fyld på midten af tortillaen og gør som beskrevet ovenfor. Steg wrappen på den side med folderne først, ved middelvarme og hold øje, de får rimelig hurtigt nok. Jeg steger mine på en grillpande, kun for at få grillstriberne på. En helt almindelig pande er lige så fin.

For at opnå det helt ideelle Sense måltid, kan du spise en snackpeber eller andet grønt ved siden af.

Jeg håber du har fået mod på, at prøve disse skønne crunch wraps.

Crunch wraps med hakket oksekød, spinat, ost og koriander og Sense:

1 HF1-2

1 HF3

1HF4

3 spsk fedt

Følg lovelymess.dk på Facebook, Instagram eller Pinterest

 

Crunch wraps med hakket oksekød, spinat, ost og koriander

Crunch wraps med hakket oksekød, spinat, ost og koriander

Crunch wraps med hakket oksekød, spinat, ost og koriander

Uha, lækre crunch wraps med hakket oksekød, spinat, ost og koriander. De bliver virkelig saftige og lækre. en slags kloning mellem en… Aftensmad Crunch wraps med hakket oksekød, spinat, ost og koriander European Udskriv
Serveringer: 4 stk Forberedelse: Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 3.7/5
( 3 voted )

Ingredienser

5 tortilla

500 gr hakket oksekød

1 står håndfuld frisk spinat

2 spsk frisk hakket koriander

200 gr revet ost

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk Allround krydderi

Salt og peber

4 tomater

Sådan gør du

Start med at hakke spinat og koriander godt. Steg oksekødet i lidt olie på en varm pande. Tilsæt spinat og koriander og steg det godt igennem. Tilsæt krydderierne og smag til med salt og peber. Tag panden af kogepladen og lad det stå.

Lav mindre tortillaer ud af den ene tortilla, tag eventuelt et glas og skær ud efter det, du skulle gerne kunne få 4 stk ud af den ene tortilla.

Skær tomaterne i skiver. Nu kommer du osten op på panden til kødet og blander det godt sammen. Fordel kødet på de 4 tortillaer, ca 3 spsk på hver og ca 4 skiver tomat oven på. Læg en af de små tortillaer oven på fyldet og fold siderne på den store tortilla op omkring fyldet, så det danner en femkant, altså foldes siderne op af 5 omgange.

Sæt en pande over med olie på, ved middel varme. Steg wrapsene, start med den foldede side og vend forsigtigt. Har du en grillpande, ser det rigtig flot ud med grillstriberne på, men en helt almindelig er helt fin. Hold øje med dem når du steger dem, de har en tendens til hurtigt at bliver mørke.

Herfra skal der lyde en kæmpe velbekomme 🙂

2 Kommentarer
0

Måske dette er noget for dig?

2 Kommentarer

Solvejg juli 15, 2018 - 12:43

Glæd dig til markedet i Barcelona……
Vi var der for et par år siden og kan kun anbefales.
Desværre på boede vi på hotel, for hvor ville det have været dejligt med indkøb og selv lave et prægtigt måltid mad!
God tur!

Reply
Lene Clausen juli 15, 2018 - 15:05

Dejligt! Glæder mig helt vildt
Vi skal bo i Salou, men tænker vi skal til Barcelona et par gange i løbet af de 14 dage vi er dernede, så mon ikke jeg får handlet lidt lækkerier på markedet

Reply

Skriv kommentar

gtag('config', 'UA-118473619-1');