Feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt

af Lene Clausen
Feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt

Så er der dip! Feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt og den er viiiiiirkelig god.

Når jeg laver opskrifter synes jeg selvfølgelig de er lige i øjet og rigtig gode. Det er jo derfor jeg gerne vil dele dem med dig og alle de andre der læser med. Men ind i mellem rammer man lige lidt højere. Du ved, lige der hvor man kan høre fuglene synge og alt det der. Det er sådan jeg har det med feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt. Den er så lækker og har så god en smag. Ja, jeg kunne faktisk finde på at slå et smut forbi køleskabet, hvis jeg lige skulle op og tisse i nat 🙂

Jeg nyder en aften i eget selskab, det sker virkelig sjældent og det er helt ok. Jeg elsker at være sammen med mine piger, men når det så sker, at jeg får sådan en aften forærende, ja, så nyder jeg den også.

I dag bruger jeg den så på, at skrive her på bloggen, se tv og ellers hygge med stængerne oppe i sofaen. Min aftensmad var jo så en masse grøntsager og den lækre feta dip.

Feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt er perfekt til grønsagsstænger, en lille kiks, mine kartoffelfritter eller som lækker spread på en sandwich. Sandwichen ville jeg, udover feta dip, fylde en god chorizo pølse i og en omgang grøntsager, så er madpakken hjemme.

Feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt

Det der tager lidt tid når du laver dippen er, at peberfrugten skal i ovnen, flåes og efterfølgende køle af. Så kom i gang i god tid, for den har faktisk også godt af at trække et par timer bagefter. Men jeg lover dig du ikke vil fortryde, at du tog dig tiden til at lave den. Eller lover er måske så meget sagt, for smag er jo forskellig, men jeg er i hvert fald vild med den.

Når peberfrugten er bagt og kølet af, er det bare at blande ingredienserne sammen i en minihakker, eller hvad du nu har og så er den færdig.

Jeg vil rigtig gerne høre hvad du synes om den i kommentarfeltet nedenfor.

Feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt og Sense:

3 spsk fedt

Feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt

Feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt

Feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt

Så er der dip! Feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt og den er viiiiiirkelig god. Når jeg laver opskrifter synes jeg… Alle Opskrifter Feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt European Udskriv
Serveringer: 2 dl Forberedelse: Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

200 gr Fetaost

1 rød peberfrugt

2 spsk 18% creme fraiche (kan udelades)

1 lille fed hvidløg

Salt og peber

Sådan gør du

Start med at tænde ovnen på 200 gr. Skær peberfrugten over og rens den for kerner. Læg den på et stykke bagepapir og ind i ovnen i ca 25 min.

Når den er færdig, er skindet lige til at hive af. Lad den køle af.

Nu skal dippen laves. Brug en minihakker, stavblender eller hvad du har, du kan også hakke det meget fint med en kniv. Kom det hele op i hakkeren og hak det rigtig godt. Smag til med salt og peber.

Stil det gerne i køleskabet et par timer, så det lige får lov at trække lidt.

2 Kommentarer
5

Måske dette er noget for dig?

2 Kommentarer

Feta dip med hvidløg og soltørrede tomater - lovelymess.dk november 3, 2018 - 11:36

[…] tomater. Og uha, den er vaaannvittig god og smager mums! Det er ikke så længe siden jeg lavede feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt, den faldt jeg fuldstændig for og har siden tænkt, hvad kunne man ellers lave feta dip med og […]

Reply
Hummus med chili og rød peber, perfekt med et lille twist - Lovelymess.dk november 3, 2018 - 11:43

[…] har tidligere lavet en fetadip med ovnbagt rød peberfrugt, den er også […]

Reply

Skriv kommentar

gtag('config', 'UA-118473619-1');