Feta dip med hvidløg og soltørrede tomater

Så er der endnu en feta dip at finde på Lovelymess.dk!! Denne gang er det feta dip med hvidløg og soltørrede tomater. Og uha, den er vaaannvittig god og smager mums! Det er ikke så længe siden jeg lavede feta dip med hvidløg og ovnbagt peberfrugt, den faldt jeg fuldstændig for og har siden tænkt, hvad kunne man ellers lave feta dip med og here you go! Med soltørrede tomater, selvfølgelig 🙂

Jeg har det sidste stykke tid gerne ville skifte tv og internet udbyder, da vores net ikke er særlig godt. Efter jeg er begyndt at tage mange billeder, som skal redigeres osv efterfølgende, har jeg måtte konstatere, at det simpelthen er for tungt for vores netforbindelse. Nå, men er du klar over hvilken jungle det er at finde rundt i? Og skal man samle det hele, altså også mobilabonnementer? Bliver det så billigere, eller?

Jeg er endt med, at droppe vores tv-pakke og fremadrettet have Viaplay, Netflix og TV2 Play, det er alligevel dem vi bruger. DR tv ligger frit på nettet. Så jep, jeg føler lidt vi rykker ind i fremtiden, UDEN den traditionelle tv pakke OG vores net bliver mobilt bredbånd, så ikke noget wifi længere. Endnu et skridt ind i fremtiden. Men hvor bliver jeg træt af insisterende sælgere, egentlig var ham fra 3, den mest insisterende og dermed irriterende, men det var altså her det bedste tilbud var. Jeg havde fat i rigtig mange teleselskaber, for at høre hvad de kunne tilbyde. Ham fra Telmore var den mest behagelige, tak til ham! Men desværre blev det ikke det der vandt, men pengepungen. Det blev lige en lidt længere snak om teleselskaber, tv og internet, nu må vi vist tilbage til feta dippen.

Feta dip med hvidløg og soltørrede tomater

Denne her feta dip er så utrolig nem at lave. Det der tager længst tid, er at fjerne skrællen på rødløget og hvidløget. Ellers er det bare at blende alle ingredienserne sammen, sætte dippen på køl et par timer og så er der lækker dip.

Hvad kan du så bruge dippen til? Lige hvad du synes. Jeg bruger den til at dyppe grøntsagstænger i, som pålæg på et godt stykke brød, måske de her koldhævede boller. Du kan også komme dippen i en lækker sandwich, dyp til kartoffelbåde, ja, lige hvad du har lyst til.

Feta dip med hvidløg og soltørrede tomater og Sense:

3 spsk fedt

Feta dip med hvidløg og soltørrede tomater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *