Flødekartoffel tårne

Her får du opskriften på flødekartoffel tårne. I bund og grund er det den klassiske flødekartoffel opskrift, puttet i muffinforme og voila, så ligner det en million. Så står du og  skal have gæster og lige mangler wauw-effekten på middagsbordet, så læs blot videre.

Flødekartoffel tårne er rigtig lækre til rødt kød, eller måske til denne ribbensteg jeg lavede for noget tid siden. Da jeg lavede tårnene, serverede jeg dem til kylling, så ja, de er allround tilbehør.

I skrivende stund bager solen ned over Danmark, måske den sidste sommerdag i år, men ok, det er jo også d 18. september, så det er med at nyde de varme stråler ekstra meget. Så er det virkelig heldigt, at jeg har fri fra arbejde i dag, så jeg faktisk har mulighed for at nyde det i fulde drag, når jeg altså lige har arbejdet lidt på bloggen her.

Min søde Lærke er syg i øjeblikket og har været det i over en uge nu, kyssesyge siges der fra lægens side, så vi skal lige en tur ud og have taget en blodprøve, så vi kan få det be- eller afkræftet i dag. Jeg håber jo stadig, det bare er en grum omgang influenza hun har fået, men vi må se. Det er i hvert fald helt vildt synd for hende.

Flødekartoffel tårne

Tilbage til kartoflerne. Tårnene er en opgradering af 80´ernes alltimes favorite flødekartofler. Jeg er stadig voldsomt glad for flødekartofler og ja det har smittet af på Liva, hun eeeeelsker dem!! Måske også derfor jeg synes det var sjovt, at prøve at lave dem på en anden og lidt mere sofistikeret måde. Og du kan jo egentlig bruge din egen opskrift på flødekartofler og så komme dem i muffinformene. Vi har jo alle vores lille twist når vi laver flødekartofler.

Når du skal købe bagekartofler, så hav din muffinforms størrelse for øje, så gå efter dem der passer bedst muligt og som er mest muligt runde, det giver de flotteste tårne.

Flødekartoffel tårne og Sense:

1 HF4

3 spsk fedt
Flødekartoffel tårne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *