Grøntsagsfad med ost og æg

Grøntsagsfad med ost og æg, det sunde tilbehør til dine kødretter og så er det tilmed riiiigtig lækkert. Grøntsagsfadet kan varieres i det uendelige og derfor er det perfekt til at forhindre eller i hvert fald mindske madspild. Du kan nemlig bruge lige præcis de grøntsager du har i køleskabet. Så står du med en rest blomkål f.eks. så er det bare at skære den ud og komme i skålen.

Du kan også lave en hel ret ud af det, i stedet for at bruge det som tilbehør. Tag f.eks. og bland skinkestrimler i blandingen, eller en rest kylling fra dagen før. Der er rigtig mange muligheder. Så at min variant her i opskriften er med squash og broccoli, er helt tilfældigt, da det var lige hvad jeg havde liggende.

Du kan se mine andre forslag til tilbehør lige her.

Det blev faktisk lidt en underlig blanding, da jeg lavede grøntsagsfad ned ost og æg. Jeg startede ud med, at vi skulle have revelsben til aften og tænkte hvad skal vi have til? Så blev det til krydrede kartoffelbåde og så skal der jo også grøntsager til og det var så her jeg tænkte lidt anderledes end blot at dampe broccolien. Egentlig er det jo en tærte, bare uden tærtedej og det gør jo ideel til dem der gerne vil spise glutenfrit.

Og ja, jeg er jo altså en sucker for ost, så det der med, at der er ost i er for mig bare ekstra lækkert. Jeg har dog ikke kommet for meget i, så det er ikke sådan et cheesy fad med ost der trevler når du tager en bid. Så skal du komme mere ost i og det er du selvfølgelig velkommen til.

Jeg håber du har fået lyst til at prøve grøntsagsfad med ost og æg og ønsker god fornøjelse!

Når du laver det må du gerne tagge mig enten på Facebook eller på Instagram med #lovelymess eller @lovelymess.dk, så jeg kan se det 🙂

Grøntsagsfad med ost og æg og sense

2 HF1-2

1/2 HF3

3 spsk fedt

 

Følg lovelymess.dk på Facebook, Instagram eller Pinterest

Grøntsagsfad med ost og æg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *