Grov pandekage med æg og ovnbagte tomater

I dag får du opskriften på en grov pandekage med æg og ovnbagte tomater. Sådan en omgang er lækkert med lækkert på og en af mine favoritter til morgenmad lige i øjeblikket. Så hvis du følger mig på Instagram, så har du helt sikkert stødt på den et par gange og kommer helt sikkert til at støde på den igen.

Jeg opnåede jo min drømme vægt forleden dag, 71,9 kg, det er helt fantastisk og en kæmpe sejr, at have fuldført det vægttab jeg havde sat mig for. 18,3 kg er det blevet til på 7 måneder, det er sejt gået, hvis du spørger mig 🙂 Jeg har skrevet et indlæg omkring det at være kommet i mål og hvad der så skal ske nu, det er du velkommen til at læse.

Grov pandekage med æg og ovnbagte tomater

Det rigtig gode ved denne ret er, at du kan lave pandekagerne på forhånd. Det vil sige, at du en travl morgen egentlig bare skal slå et æg ud på pandekagen, skære nogle cherrytomater over og komme det i ovnen i ca 10 min. Det er lige før det er nemmere end at hælde havregryn op og komme mælk på, altså næsten!

Når du laver pandekagerne, skal de være store og tynde. Samtidig skal de kun lige være stegt/bagte. Så snart du tager dem af panden og lægger dem på tallerkenen, dækker du dem med sølvpapir. Simpelthen for at de forbliver bløde og ikke bliver sprøde i kanterne.

For at få et fuldt Sense måltid, kan du lægge et stort stykke skinke oven på pandekagen, inden du slår ægget ud på, så er den nemlig hjemme. Jeg overvejede på et tidspunkt, at slå to æg ud på pandekagen. Men æggehviden sejler ud over kanterne, så den går desværre ikke.

Hvor lang tid pandekagen skal have i ovnen, kommer an på hvor stort ægget er, men omkring 10 min passer meget godt, men hold øje med det. Hviden skal være stivnet og blommen stadig blød. Med mindre du bedre kan lige blommen hård, så giver du den bare lidt længere tid i ovnen.

Jeg kan kun opfordre dig til at prøve grov pandekage med æg og ovnbagte tomater til morgen, det smager himmelsk 🙂

Grov pandekage med æg og ovnbagte tomater:

2 HF1-2

1 HF3

1 HF4

3 spsk fedt

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *