Hummus med chili og rød peber

Indlægget indeholder affiliate links

Hummus med chili og rød peber er noget så lækker. Jeg er vild med hummus i alle afskygninger, men specielt med det lille twist af chili. Ikke for meget, det skal ikke overtage smagen fuldstændig, bare lige prikke lidt på tungen. Hummusen er flot med den røde farve fra peberfrugterne, de er også med til at give en fyldigere smag.

I skrivende stund er det lørdag formiddag, solen skinner fra en skyfri himmel, vinduerne står på vid gab og det er d 3. november, det er helt vildt! Vildt, at det snart er jul, butikkerne er i fuld gang. Vildt at det er så lunt stadigvæk, men også virkelig dejligt.

I aften skal jeg ud og spise lækker mad på Restaurant La Viva i Slagelse, efterfulgt af koncert med Queen Machine, kender du dem? Jeg hørte dem i sommers og de er fantastisk gode og meget lig Queen, så det går jeg og glæder mig til. Men først skal jeg lige skrive lidt her, ordne vasketøj osv.

Jeg har tidligere lavet en fetadip med ovnbagt rød peberfrugt, den er også god!

Hummus med chili og rød peber

Når du skal lave hummus med chili og rød peber skal du beslutte dig for om du vil bruge kikærter på dåse, de er klar til brug med det samme. Du kan også bruge almindelige kikærter, de skal stå i blød natten over. Jeg bruger altid de almindelige og har ikke prøvet at bruge dem på dåse. De er helt sikkert lige så gode, lidt dyrere, men ellers.

Ellers er der ikke så mange dikkedarer i at lave hummus med chili og rød peber. Peberfrugterne skal en tur i ovnen, det er lige til og efterfølgende skal det hele blendes sammen til en ensartet masse.

Pas på med chilien!!!! Jeg præsterede at vælge en anden chili, jeg ved ikke hvad den hedder, men det er et lille gul/orange bæst, som er pivstærkt!!! Jeg tænkte, ja ja, den er ikke så stort så en halv med kerner er fint. Pyyyyha, den blev MEGET stærk. Så vælg en rød chili og så lidt ad gangen, så du kan smage til.

Jeg håber du har fået lyst til at lave denne lækre hummus med chili og rød peber. Jeg vil meget gerne se når du har lavet en af mine opskrifter, så tag mig meget gerne med #lovelymess eller @lovelymess.dk på de sociale medier.

Hummus med chili og rød peber og Sense:

½ HF 3 – afhængig af hvor meget du spiser af den 🙂

 

Følg lovelymess.dk på Facebook, Instagram eller Pinterest

 

Hummus med chili og rød peber

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *