Om mig

Lidt om mig...

Jeg hedder Lene Clausen, er 47 år fra Slagelse. Jeg bor sammen med min datter Liva på 16 år. Udover Liva har jeg Lærke på 23 år, hun bor i København. Jeg er uddannet kostvejleder, supervisor i mad og følelser og positiv psykologi vejleder.

Jeg har i rigtig mange år haft en meget svingende vægt, forsøgt mig med alverdens slankekure, uden held. Jeg tabte mig, men tog det hele på igen efterfølgende.
Hvorfor har jeg haft dette mønster? Det har jeg, fordi jeg spiste for at dulme stærke følelser. Igennem livet går vi alle igennem større eller mindre kriser, som udfordrer os. I disse situationer dulmer mad vores følelser i en vis grad, dog er det som at tisse i bukserne, det er meget rart, kortvarigt, men så kommer den dårlige samvittighed, så er den onde cirkel skabt.

Så en ting for mig, var at blive opmærksom på det mønster, det kræver at man ved det, ellers kan du ikke ændre det. Måske du kender tendensen?

I dag hviler jeg i min krop, min kost og min motion, jeg ved hvad det gør for mig af gode ting og jeg ved også hvad det gør ved mig når jeg lader stå til.

Derfor vil jeg gerne hjælpe dig i din situation, både med hvorfor du spiser og hvordan du spiser, så du kan få sluttet fred med din vægt og din krop en gang for alle.