Lovelymess.dk

af Lene Clausen

Velkommen til Lovelymess.dk, en hjemmeside om sund livsstil og kostvejledning i øjenhøjde.

Jeg hedder Lene Clausen, er 44 år og bor i Slagelse. Jeg har for et par år siden været igennem et større vægttab på små 20 kg, det er det bedste jeg har gjort for mig selv! Mere om det længere nede.

Jeg har igennem en stor del af mit voksne liv været overvægtig, bare sådan lige 15-20 kg for meget. De kilo har jeg forsøgt at slippe af med utallige gange. Tabt 5 kg, taget dem på igen, tabt dem igen osv osv i den dur, en rigtig yoyo vægt. Jeg har været på stort set alle tænkelige slankekure i håbet om at komme de overflødige kilo til livs. Jeg har sågar været case-person i Christian Bitz´s bog “Verdens Bedste Kur 2”. (side 82, hvis nu du lige faldt over bogen).

Jeg startede mit vægttab d 16/11-17, fedt, tænker du! Lige inden julemåneden, det går da aldrig! Men jo, det gav mig blot endnu flere sejre og styrke til at komme i mål, at jeg kunne holde det igennem december. For kunne jeg det, kunne jeg det hele og det kunne jeg 🙂

7 måneder senere var jeg i mål, vægten sagde 71,9 kg (d 21/6-18), så 18,3 kg har jeg tabt siden 16/11-17.

Jeg får mange beskeder og kommentarer omkring hvordan jeg har inspireret andre til at komme i gang, det gør mig så glad, en ting er at hjælpe mig selv, men at kunne hjælpe andre betyder virkelig meget for mig.

Efter mit vægttab har jeg valgt at uddanne mig som kostvejleder, netop for at får endnu mere viden på kost og sund livsstil og for bedre at kunne hjælpe andre der ønsker at ændre deres livsstil, enten med et vægttab eller blot at få ændre de uhensigtsmæssige vaner til nogle bedre.

Så er du interesseret i få min hjælp til en sundere livsstil eller et vægttab, så skriv dig op her, så kontakter jeg dig 🙂

De bedste hilsner

Lene

gtag('config', 'UA-118473619-1');