Månedspakke fra Osteposten

af Lene Clausen
Månedspakke fra Osteposten

*REKLAME*

Månedspakke fra Osteposten

Kender du Osteposten? De laver månedspakker med 4 nye spændende oste hver måned. Jer der kender mig og følger mig på Instagram og Facebook ved, at jeg eeeeelsker ost, næsten al slags ost. Jeg bruger ost som fedt ration 9 ud af 10 gange. Så sådan en månedspakke fra Osteposten er lige noget for mig.

Derfor er jeg også meget glad for, at Osteposten har givet mig mulighed for, at I kan smage de forskellige oste med fri fragt ved brug af koden LOVELYMESS ved bestilling af en månedspakke.

Hos Osteposten kan du vælge mellem 3 forskellige abonnementer, 1 måned, 3 måneder eller 6 måneder. Det synes jeg er en super måde at gøre det på, så kan man lige prøve 1 måned først, for at se om det er noget man har lyst til.

Månedspakke fra OstepostenSammen med de 4 oste får du også en lille folder, hvor hver ost er beskrevet med oprindelsesland, hvordan den er lavet og ikke mindst hvilken vin der passer godt til osten og andre detaljer. Faktisk har jeg det lidt med oste som andre har det med vin. Det er en hel verden for sig, hver ost tager sin tid for at udvikle den gode smag, præcis lige som en god vin.

Månedspakke fra Osteposten – September

Brie de Chèvre: Den er så lækker blød og smelter på tungen. Den er lavet på gedemælk, det synes jeg egentlig ikke den smager af, er normalt ikke så vild med gedeoste. Den er fra Lyon området i Frankrig. Denne ost skal jeg helt sikkert have fat i igen.

Mahon AOP Semicurado: Denne ost er en fast ost, med en flot gul farve. Smagen er en smule salt og derfor tænker jeg, at den er perfekt med en smule honning eller andet sødt oven på. Osten kommer fra Menorca, en fantastisk ø, lige over Mallorca, så jep, det er en spansk ost.

Grottelageret Emmental: Er en klassisk emmental. En hård ost, med en maskulin og kraftig smag. Den er virkelig god som snack til et godt glas vin, sammen med grissini eksempelvis og lidt feta dip. Denne Emmental er fra Schweiz.

Taleggio AOP: Denne ost er også virkelig lækker, en fast, men stadig cremet ost, som er mild i smagen. Osten er fra Lombardiet i Italien, nærmere betegnet Bergamo.

Jeg kan kun opfordre dig til at prøve konceptet, hvis du er meget glad for ost, eller gerne vil blive klogere på alverdens oste. Du får jo fri fragt ved bestilling af en månedspakke fra Osteposten hvis du bruger koden LOVELYMESS, det er da en åbenlys chance til at få det prøvet.

 

 

 

0 Kommentarer
3

Måske dette er noget for dig?

Skriv kommentar

gtag('config', 'UA-118473619-1');