Sandwichbrød af rugbrødsrester

Sandwichbrød af rugbrødsrester, jeg er genial, hvis jeg selv skal sige det, intet mindre. Du kender det godt, man når ikke helt at få spist alle skiverne i rugbrødsposen inden de bliver tørre eller ligger og smuldrer. Eller da du købte det der lækre brød hos bageren, som i papirsposen bare bliver så hurtigt tørt. Så har jeg simpelthen udtænkt løsningen, hvis du ikke lige er til øllebrød, det er jeg nemlig ikke!! Der skal da laves brød ud af brød 🙂 De er rigtig gode som sandwich i madpakken, som små snacks, hvis du laver dem mindre, måske dyppet i lidt humus med chili.

Madpakker bliver hurtigt lidt trivielle, også selvom vi gør os umage, det er jo oftest de samme sager der går igen. Sådan er det i hvert fald hjemme hos os. Forsøger ellers med rester fra aftensmaden osv i den dur og det er også lækkert. Men jeg kan godt se på Liva ind i mellem, at hun ikke er helt tilfreds. Spørger jeg så, hvad hun kunne tænke sig, ja så ved hun det ikke. Sørme ikke nemt, at gøre alle tilfredse 🙂

Sandwichbrød af rugbrødsrester

Disse sandwichbrød er meget nemme at lave oven i købet. Du tager dit gamle rugbrød og smuldrer det op i en gryde, vand, spinat, krydderier og æg i. Laver klatter på bagepapiret og drysser med birkes, en tur i ovnen og så er der lækre sandwichbrød af rugbrødsrester. I bund og grund bestemmer du selv hvilke grøntsager og krydderier du vil komme i. Igen kan du vælge hvad du har i køleskabet, som trænger til at blive brugt.

Sandwichbrødene er også hurtige at lave. Et opkog i gryden, 5 min. I ovnen i 15 min. Så på 30 min har du friske og lækre sandwichbrød af rugbrødsrester. Det er da simpelthen så smart!

Jeg håber du har fået lyst til at prøve dem, hvis du har vil jeg meget gerne kigge med, så tag mig gerne med #lovelymess eller @lovelymess.dk på sociale medier.

Sandwichbrød af rugbrødsrester og Sense:

1 HF4

Følg lovelymess.dk på Facebook, Instagram eller Pinterest

 

Sandwichbrød af rugbrødsrester

3 Comments

  • Hej!
    Hvis man er lidt længe om at få samlet nok rugbrødsrester ind, kan man så godt bruge noget, der har været i fryseren? På forhånd tak 😀

    Reply
  • Lyder spændende. Min gamle svigermor lærte mig at bruge alle brødrister og bløde dem op når jeg bagte franskbrød. Det kunne blive gode brød der var forskellige hver gang. Det skal dog ikke kage i.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *