Sukkerfrie mandelbidder med karamel og chokolade

Indlægget indeholder affilliate links

I dag får du opskriften på sukkerfrie mandelbidder med karamel og chokolade, men du skal passe på, for de smager virkelig godt og er en smule vanedannende! De har en blød og cremet midte, ja jeg er bare en smule forelsket i disse lækkerlinger.

Opskriften har taget noget tid at udvikle, forskellige småjusteringer er gjort undervejs. Men nu er de til gengæld også helt fantastiske.

I går var en dejlig dag med skønne veninder, en tur ud og spise lækker mad og herefter til koncert med Queen Machine. Wauw, siger jeg bare, de gør det virkelig godt, med fedt sceneshow og fantastisk musik. Så er du bare en lille smule til Queens musik, så skal du unde dig selv, at komme til koncert med dem.

Selvom det ikke blev så sent i går, synes jeg alligevel jeg hænger lidt i bremsen i dag, så tænker jeg bare tager en stille søndag på sofaen. Har lige gårsdagens afsnit af “Bagedysten” tilgode.

Du også prøve at lave mine chokoladekugler med hasselnøddefyld.

Sukkerfrie mandelbidder med karamel og chokolade

At lave de her sukkerfrie mandelbidder med karamel og chokolade er lidt en process med flere steps. Så tag dig god tid og så er de klar til aftenkaffen. De tager tid, fordi de skal på køl af nogle omgange, men det er det hele værd.

Det er vigtigt at overholde målene, i sær på karamellen, da den ellers vil blive enten for blød eller for hård. Et andet godt råd er, at være omhyggelig med chokoladen når mandelbidderne skal overtrækkes. Hvis du får chokolade hele vejen rundt, holder de sig længere saftige og cremede inden i. Så det er helt klart det ekstra arbejde værd.

Om du vil pynte til sidst står dig frit for. Men tænker lidt kokos eller finthakkede mandler vil være rigtig fint. Og ja, jeg gik all in på guld og pink, cant help it. Jeg elsker guld, glimmer og i sær lyserød.

Jeg håber du har fået lyst til at lave de her fantastiske sukkerfrie mandelbidder med karamel og chokolade. I så fald vil jeg meget gerne se, så tag mig gerne med enten #lovelymess eller @lovelymess.dk på de sociale medier.

Sukkerfrie mandelbidder med karamel og chokolade og Sense:

1 spsk fedt = 1 mandelbid

 

Følg lovelymess.dk på Facebook, Instagram eller Pinterest

 

Sukkerfrie mandelbidder med karamel og sukker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *