Tomatsalsa med asparges

af Lene Clausen
Tomatsalsa med asparges

Så er der tomatsalsa med asparges, lækkert tilbehør til en lækker saftig bøf måske? Eller til kylling, en kotelet? Som du kan se, duer salsaen til det meste. Tænker også, at man kan blande en dåse tun i, så er frokosten hjemme.

Det er blevet september og jeg råber allerede STOOOOOP!!! Er kæmpe fan af sommer og sol, så tanken om, at der nu går 9-10 måneder før det for alvor er sommer igen, er simpelthen så skidt. Men hold nu fast en skøn sommer vi har haft, klimaforandringer, eller ej, så har det været helt fantastisk.

Men nu venter efteråret, som for mit vedkommende står på Livas fødselsdag, hun skal også have bøjle på. Så står den på flere familiekomsammener, ikke mindst den årlige juletur til Sønderjylland og Flensburg. Udover det venter et foredrag med Rufus Gifford, så spændende. Så der er masser af gode ting i vente i det blæsende og våde efterår.

Tomatsalsa med asparges

Tomatsalsa med asparges er virkelig nemt, altså det er nærmest bare at snitte og hakke grøntsagerne og så blande det sammen. Jeg damper lige de grønne asparges lidt. Det er egentlig ikke nødvendigt. Kommer du dem i uden at dampe dem, så giver det lidt mere knas til salsaen, hvilket er rigtig lækkert også, så det står dig frit for.

Tomatsalsa med asparges er også rigtig lækker oven på en sandwich eller rugbrødsmad. Eksempelvis med røget laks. Du kan også komme salsaen på brød uden andet. Som du kan se, kan den bruges til næsten hvad som helst og er jo pivsundt, så det er bare at eksperimentere. Du er velkommen til at skrive en kommentar nedenfor, hvis du har brugt salsaen på en spændende måde.

Jeg håber du har fået lyst til at lave tomatsalsa med asparges 🙂

Tomatsalsa med asparges og Sense:

2 HF1-2

Tomatsalsa med asparges

Tomatsalsa med asparges

Så er der tomatsalsa med asparges, lækkert tilbehør til en lækker saftig bøf måske? Eller til kylling, en kotelet? Som du kan… Alle Opskrifter Tomatsalsa med asparges European Udskriv
Serveringer: 4 pers Forberedelse:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

4 tomater

4 grønne asparges

1 salatløg eller rødløg

Saften af 1/2 citron

Salt og peber

Hakket frisk basilikum som pynt

 

Sådan gør du

Start med at dampe de grønne asparges i ca 1 cm kogende vand, lad dem ligge i ca 5 min. Tag dem op og lad dem køle af.

Hak alle ingredienserne og bland det hele sammen. Serveres til fisk, lyst og mørkt kød. Tilsæt eventuelt lidt kylling og du har en måltidssalat.

 

0 Kommentarer
0

Måske dette er noget for dig?

Skriv kommentar

gtag('config', 'UA-118473619-1');